yaseminanderen
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
yaseminanderen

http://hepsibir.niceboard.org/index.htm, , , , NB

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)

2 posters
YazarMesaj
dilaracinnet
~€n MaTRaKK ErEnci AdMin :)
dilaracinnet

Kadın Mesaj Sayısı : 127
YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :
seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) Left_bar_bleue7 / 1007 / 100seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) Right_bar_bleue

seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) Empty
MesajKonu: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptySalı Ağus. 19, 2008 9:58 am

23 Temmuz - 22 Ağustos
seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) Aslan Aslan komplimanları ve takdir edilmeyi sever. Bir Aslan'ı kazanmak için en uygun yöntem O'nun üstün yanlarını yine O'na anlatmaktır. Yüzeyde görünen bu gururlu kişiliğin altında, oldukça hassas ve kolayca etkilenebilir bir yapı vardır. Dolayısıyla, Aslan'ın egosunu beslemek, beğeniyi, takdirleri, duyguları açıkça dışa vurmak, birlikteliğin başlangıcının kolaylaşmasına yardım eder.

seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) StarAslan Burcunda Doğan Ünlüler
Napoleon Bonaparte, Fidel Castro, Alfred Hitchcock, Robert De Niro, Uğur Mumcu, Bill Clinton, Benito Mussolini, Coco Chanel, Mata Hari, Jaqueline Onassis, Mae West, Henry Ford, Mick Jagger, Carl Gustav Jung, Guy de Maupassant, Madonna, Gönül Yazar, Ahu Tuba
seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) Star Bugün Doğanlar 19.08.2008
Kişilikleri fazla gelişmiştir. Güçlü Merkür etkileri aldıkları için, son derece akıcı bir konuşmaya sahiptirler. Hızlı düşünürler ve aktif hareket ederler. Yüce gönüllü ve sevecen yapıları onları herkesten farklı kılar. Değişim onlar için şarttır

seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) Star Astrolog Fahriye Koç ile Astroloji Yazıları
seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) Fotograf_fahriye_koc
1 Ağustos 2008 tarihinde, saat 10:20 de, 9 derece 2 dakika ve 27 saniye Aslan Burcun da yaşanacak olan Güneş Tutulması, Tam bir tutulmadır. Aynı gün Ay da Yeni Ay fazına geçiş yapıyor. Astrolojik Açıdan büyük önem arz eder.>>
Sevgili Koç
Ateş elementinde bulunan Güneş bu ay size bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji ile destekliyor. Kullanılmayan enerji her zaman zarar veren bir enerji olduğundan, mümkün olduğunca enerjinizi çalışarak yada spor yaparak harcamaya gayret etmelisiniz.
1 Ağustos’ta yaşanacak olan Güneş tutulması, özellikle yükselen Koç ‘ları etkileyeceği yaşam alanı olarak önerim, mümkünse o gün yaratıcılıklarını ortaya koyacakları randevularını başka bir güne almaları, çocukları olanların da o gün çocukları ile olan ilişkilerinde çok esnek olmaları konusunda olacak.
Bu ay çalışma evinizdeki gezegen yoğunluğu, size çalışmalarınızda para kazanma imkanları verecek. Ancak hemen belirtmeliyim ki bu çalışmalar size kronik bazı rahatsızlıklarınızı gündeminize getirecek kadar yoğun olacak.
Mahkemelerle ilgili konularda, özellikle ailevi bir takım sorunların sonucunda mahkemesi görülen yakınlarınızın durumu , sizi bir hayli korkutuyor .Bu konuda korku, gerginlik ve endişeler duymanız çok normal ancak dikkatli olmanız konusunda sizi uyarmak istiyorum zira, sağlığınızı da tehdit edecek ve vücudunuzda bulunan fazla enerji sayesinde bir takım hoş olmayan tartışmaların içine çekilebileceksiniz.
Çok çalışıyor olmanıza rağmen çabalamanız ,sizin istediğiniz sonucu vermiyor gösteriyorsa belki de şuan yaptığınız işi yapmaya devam edip etmemeyi bir daha gözden geçirmelisiniz. Belki de yol yakınken dönmek size daha iyi kazançlar getirecektir. Bunu derin derin düşünmelisiniz.
Arkadaşlıklarda ani bırakmalar ve ani kopuşların yaşanabilecek olması , bu konuda bütün çabalarınızın sonuçsuz kalacak olması, sizi depresyona sokabileceğinden , yakınınızda size destek olacak dostlarınızın bulunmasına özellikle gayret etmelisiniz.
Kendi doğrularınızın peşinden gitmek yada etik olan bazı davranışları desteklemek arasında yaşayacağınız zorlanmayı , etkili bir iletişimle, güzel ve etkili bir konuşma ile çözümleyebilir ve rahata kavuşabilirsiniz.
16 ve 17 Ağustos tarihlerinde kişiliğiniz ve duygularınız arasında yaşayacağınız ikilemde acele kararlar almamalı ve konuyu daha sakin düşünmelisiniz.
En yakınınızda olan bütün güzelliklerin farkına varmanız dileklerimle.

BOĞA: Bugün, çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz.Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız. Mantıkla duygu karmaşası yaşayacağınız bir gün içindesiniz
yaseminanderen
~ ADMİN/SİTE KURCUSU YOSHYCİ BAŞ ADMİN MERVE
yaseminanderen

Kadın Mesaj Sayısı : 139
İş/Hobiler : HABER OKUMA,ÖYKÜ YAZMA,RESİM YAPMA
Lakap : YOSHY
YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :
seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) Left_bar_bleue600 / 100600 / 100seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) Right_bar_bleue

YASEMNİ Mİ? EREN Mİ? : seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) 121pt1

MesajKonu: Geri: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptySalı Ağus. 19, 2008 11:17 am

saol devam et
http://hepsibir.niceboard.biz
dilaracinnet
dilaracinnet

YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :
seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) Left_bar_bleue7 / 1007 / 100seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptyÇarş. Ağus. 20, 2008 3:54 am

ok
dilaracinnet
dilaracinnet

YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :

MesajKonu: Geri: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptyÇarş. Ağus. 20, 2008 3:58 am

Burçlar - Ikizler Burcu

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. En ufak bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışmalısınız. Haftasonu kaçamağı yapabilirsiniz. Bu sağlığınıza da iyi gelebilir.
dilaracinnet
dilaracinnet

YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :

MesajKonu: Geri: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptyÇarş. Ağus. 20, 2008 3:59 am

Burçlar - Yengeç Burcu

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınaları iş yaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var. Kısa süreli beraberlikten bıkanlar ilerki günlerde uzun süreli bir beraberliğe adım atacaklar. Bir müddet sonra hiç ummadığınız bir yerden elinize para geçecek. Bu günlerde mantar, us gibi hastalıklarınız nüksedebilir.
dilaracinnet
dilaracinnet

YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :

MesajKonu: Geri: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptyÇarş. Ağus. 20, 2008 4:00 am

Burçlar - Basak Burcu

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile. Böylece kendinizi daha moralli ve zinde hissedebilirsiniz. Sağlığınız gayet iyi.
dilaracinnet
dilaracinnet

YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :

MesajKonu: Geri: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptyÇarş. Ağus. 20, 2008 4:01 am

TERAZİ : Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Yeni biri ile tanışacaksınız. Duygusal birliktelik olabilir. Şüpheciliğiniz ve bencil davranışlarınız etrafınızdakileri kırıyor. Sağlığınıza dikkat edin. Özellikle cinsel sorunlar olabilir.
dilaracinnet
dilaracinnet

YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :

MesajKonu: Geri: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptyÇarş. Ağus. 20, 2008 4:02 am

Burçlar - Akrep Burcu

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir. Ailenizin sözlerini ona nakletmeyin. Bu sorun yaratabilir. Sevdiğiniz yoksa kendinden emin çekici biriyle tanışacaksınız. Spor yapmayı ve diyet uygulamayı ihmal etmeyin.
dilaracinnet
dilaracinnet

YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :

MesajKonu: Geri: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptyÇarş. Ağus. 20, 2008 4:02 am

Burçlar - Yay Burcu

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelin. Olumlu düşünen insanlarla beraber olmaya çalışın. Bunun faydasını göreceksiniz. Fazla ağır yükler taşımayın kollarınızda problem yaratabilir.
dilaracinnet
dilaracinnet

YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :

MesajKonu: Geri: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptyÇarş. Ağus. 20, 2008 4:31 am

Burçlar - Oglak Burcu

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişi iş yerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var. Çevrenizde yeni yeni kimseler belirmekte. Sevdiğinizle ölçülü ilişkiler içinde olmalısınız. Sevdiğiniz yoksa bir yakınınız sayesinde tanışacağınız biriyle aranızda yakınlaşma olacak. Talih oyunları oynayıp moralinizi bozmayın. Şu sıralar şans oyunlarında kısmetiniz yok.
yaseminanderen
yaseminanderen

YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :
seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) Left_bar_bleue600 / 100600 / 100seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) Right_bar_bleue

YASEMNİ Mİ? EREN Mİ? : seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) 121pt1

MesajKonu: Geri: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptyÇarş. Ağus. 20, 2008 8:13 am

hani
kova
dilaracinnet
dilaracinnet

YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :

MesajKonu: Geri: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptyÇarş. Ağus. 20, 2008 12:21 pm

daha koycam siz yorum yazında
dilaracinnet
dilaracinnet

YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :

MesajKonu: Geri: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptyPerş. Ağus. 21, 2008 3:10 am

Kova burcu günlük fal

seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) Kova

Bugün iletişim konularında oldukça başarılı bir performans sergiliyorsunuz. Birçok sorunu hızlı bir şekilde çözeceksiniz.Aşırı bir koşuşuşturma içinde olmanız çevrenizinde dikkatini çekecek. Kısa yollar ve küçük seyahatler söz konusu. Gün içinde ideallerinizi gündeme getireceksiniz.Sabırsız olduğunuz anlarda kısa molalar verin.

Kova burcu özellikleri

seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) I_horoscope Hayal güçleri sınırsız olmakla birlikte, düşünceleri bulundukları anın ötesinde, akılcı ve sezgiseldir. Kova 'lar dik kafalıdırlar. Kendilerini dinleyenlerin ne demek istediklerini anlamadıklarını sanırlar. Kovaları tanımlayan sözcük 'Biliyorum' dur. Kova burcu insanları sevecen tavırları ile tanınırlar.

Bu kişiler bencil değildirler. Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın, herkesin ayni olanaklara sahip olmasını isterler. Modern görünüşlerine karşın, inatçı ve sabit fikirli olurlar. Onlara yaklaşmak çok zordur, çünkü ne kadar dostça davranırlarsa davransınlar, arada her zaman bir mesafe bırakırlar. Kişisel özgürlükleri onlar için o denli önemlidir ki, bu yüzden en yakın ilişkilerini kesip atabileceği gibi, yine özgürlükleri adına her türlü özveride bulunurlar.

Bu yüzden Kovalara aile yaşamı biraz zor gelir. Çoğu zaman yeni bir şeyler keşfetmek için uğraşıda bulunurlar. Belli ilkeleri sonuna dek savunmaları onları hiç rahatsız etmez. Kova Burcunu tanımlamak her zaman kolay değildir. Farklılığını karşısındaki kişiye hissettirmek onun için zor olsa da, onlar garip bir şekilde Kova'nın etkisinde kalırlar. Özgürlüğünden asla vazgeçmeyen Kova'lar için her şey söylenebilir, fakat asla dürüstlüğünden şüphe edilemez.
Yaşamın bilgi ve deneyim olduğunun bilinciyle, kararlı ve inatçı bir şekilde her konuda iyi bir öğrencisidirler.. Gençlik çağlarınızdaki deneyimlerinle, ileri yaşlarda oldukça birikimleriyle öne çıkarlar.
dilaracinnet
dilaracinnet

YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :

MesajKonu: Geri: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptyPerş. Ağus. 21, 2008 3:13 am

Balık burcu günlük fal

seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) Balik

Madde evinizde ilerleyen Ay, araştırmacı tarafınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olmanızı sağlayacak, geçmiş bilgi birikiminizi kullanacaksınız. Arkadaşlarınızla daha enerjik ilişkiler içinde olacaksınız. . Maddi konularda kendinizi güven içinde hissetmek istiyor ve duygusal kaygılar yaşıyorsunuz.

Balık burcu özellikleri

seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) I_horoscope Duygusal yapıları her alanda kendisini gösterir. Sanata eğilimli bir burç oldukları için bir çok sanatçının balık özellikleri güçlüdür.Arkadaşlık duygularına çok fazla önem verdikleri için, yaşantılarında yapılan hataları affetmezler Çevrelerinin çabuk etkisinde kalırlar. Yaşamda başarılı olmak için motivasyona ihtiyaçları vardır.

Mistik güçleri çok fazladır. Hissetme yönleri güçlüdür. Bilmeyi ve öğrenmeyi seven bu kişiler yaşam boyunca her şeyi merak ederler. Hatalardan ders almasını beceremezler. Aynı hataları birkaç kez tekrarladıkları görülmüştür. Alışkanlıklarına bağlı olduğu içinde bulundukları şartları kolay değiştirmekten hoşlanmazlar.

Çok çabuk karamsarlaşabilen bu kişilerle yaşamak hem zevkli hem de zordur. Duygu ve mantık arasında doğru dengeyi kurabilirlerse, yaşam onlar için mükemmel olur. Fakat ne yazık ki, her zaman aynı ölçüyü tutturamazlar. Toplum ilişkilerine önem verseler de, kuşkucu yapıları yüzünden olaylara uzak kalabilirler.

Sürekli haklarında konuşuluyormuş hissi içinde, karamsar ve huzursuzlaşabilirler. Politika konusunda duyarlı fakat etkileşime hazır oldukları için de zaman zaman hata yapabilirler. Aile bağları güçlü ve sevdiklerine bağlı olan bu kişilerle anlaşmak her zaman kolay değildir.
yaseminanderen
yaseminanderen

YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :

MesajKonu: Geri: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptyPerş. Ağus. 21, 2008 3:29 am

saol dalum
dilaracinnet
dilaracinnet

YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :

MesajKonu: Geri: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptyPerş. Ağus. 21, 2008 8:00 am

bişi diğil
yaseminanderen
yaseminanderen

YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :

MesajKonu: Geri: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptyCuma Ağus. 22, 2008 8:36 am

ama çok fllod olmuş kilit
dilaracinnet
dilaracinnet

YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :

MesajKonu: Geri: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptyCuma Ağus. 22, 2008 1:32 pm

bişi diğil
dilaracinnet
dilaracinnet

YOSHYCİ VE ERENCİ GÜCÜ :

MesajKonu: Geri: seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)   seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam) EmptyC.tesi Ağus. 23, 2008 7:05 am

başka nasıl koyabilirim peki burç burç ayırdım

seni neler bekliyor gel ve öğren (gerçek olmaya bilir ben inanmam)
1 sayfadaki 1 sayfası